top of page

F2L Europe

Ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van vloeibare kunstmest bij multinationals in Europa en Latijns-Amerika. We vormen een multidisciplinair team bestaande uit academici, agronomen, industriëlen en logistieke specialisten.
 

In 2008 heeft dit geleid tot de productie, distributie en verkoop van de door ons ontwikkelde vloeibare meststoffen in Argentinië.

In 2017 werd gestart met het testen en verder ontwikkelen van onze producten in Europa. De testen werden met succes uitgevoerd door bekende onafhankelijke instituten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. 

Nederland.jpg

Op basis van deze succesvolle testen hebben wij beslist om te investeren in een nieuwe productielijn voor onze vloeibare kunstmestformules.

Begin 2020 was dit een feit en zijn wij gestart met de productie, distributie, marketing en verkoop van deze formules. De nieuwe productie-unit werd strategisch opgestart in Nederland, meer specifiek in Ulestraten. (Dichtbij Maastricht)

De komende jaren zullen we onze producten en applicatiemogelijkheden verder ontwikkelen en ons distributienetwerk uitbouwen in Europa.
Dit zal zeker leiden tot investeringen in additionele productie-units.

 

bottom of page